Bouw je droomhuis op Hofi Abao, Curaçao

Artikelnaam:  Bouw je droomhuis op Hofi Abao, Curaçao
Rubriek: Kavel aanbod (koop)
Artikelcode:  4019
 Naf. 112500,00

Kavels te koop op Hofi Abao, Curaçao - Bouw je droomhuis op deze prachtige locatie

Op zoek naar de ideale plek om je droomhuis te bouwen? Bekijk dan eens de kavels die te koop zijn op Hofi Abao, Curaçao. Deze betaalbare kavels zijn gelegen in een veilige buurt en bieden veel mogelijkheden voor wie op zoek is naar een rustige en vredige omgeving om te wonen. Hofi Abao ligt tussen Barber en Soto en is daardoor perfect gelegen voor wie rust en privacy zoekt, maar toch in de buurt van vele voorzieningen wil zijn.

Betaalbare kavels in een veilige buurt

  • 880/2022 Hofi Abao, 759 m2, kost Naf. 112.500,= k.k. voor de kavel en 1/5 aandeel in de gezamenlijke weg. Deze kavel heeft als voordeel dat op 1 lange zijde al een omheiningsmuur staat. 
  • 878/2022 Hofi Abao, 891 m2, kost Naf. 127.500,= k.k. voor de kavel en 1/5 aandeel in de gezamenlijke weg. 

Geweldige locatie met vele voorzieningen

De kavels op Hofi Abao zijn niet alleen betaalbaar, maar bieden ook veel voordelen als het gaat om locatie en voorzieningen. Zo zijn er mooie stranden binnen 5 tot 15 minuten bereikbaar. Daarnaast is Curaçao natuurlijk bekend om haar prachtige natuur en cultuur. Het eiland biedt vele activiteiten zoals duiken, snorkelen, wandelen en nog veel meer. Ook is er altijd wel iets te doen op het eiland, van festivals tot musea en restaurants.

Het terrein van Hofi Abao is aan de voorkant afgesloten met een verlichte muur en een automatische poort, waardoor je je altijd veilig voelt. Daarnaast wordt er momenteel een gezamenlijke weg aangelegd, waardoor je makkelijk van en naar je huis kunt reizen.

Neem contact op met Karin Spaltman voor meer informatie

Wil je meer weten over de kavels die te koop zijn op Hofi Abao, Curaçao? Neem dan gerust contact op met Karin Spaltman. Zij kan je alles vertellen over de beschikbare kavels en de mogelijkheden die er zijn om jouw droomhuis te bouwen op deze prachtige locatie.

Maak je droom werkelijkheid. Curaçao wacht op jou!

Op de overige drie kavels zijn/worden reeds bouwprojecten gestart.

Het terrein is aan de voorkant afgesloten met een verlichte muur en een automatische poort en op het terrein wordt een gezamenlijke weg aangelegd.

De prijzen zijn niet onderhandelbaar. Wel zal een mooie korting gelden, indien wij de opdracht krijgen voor ontwerp en constructie!


Gratis service

Excellent in matchmaking

Breed aanbod

door een goede samenwerking met collega's

KAS-Curacao

Adres: Kaya Barbera 11
Curacao
+5999 5268960