Lagunisol 22 Jan Thiel

Artikelnaam:  Lagunisol 22 Jan Thiel
Rubriek: Woning aanbod (koop)
Artikelcode:  9437
 Naf. 475000,00

Prachtige hooggelegen hoekwoning in Lagunisol te koop. Het resort beschikt over een prachtig zwembad met een waterval, daarnaast is er een kinderbad gelegen, Verder zijn er een buitendouche en een gezamenlijke toiletruimte aanwezig. Het resort heeft naast het zwembad tevens een tennisbaan. Het resort is volledig ommuurd en beschikt over een automatische inrijpoort met nachtbewaking.

Woning

Deze woning heeft een oppervlakte van ca. 175m².  De achteringang geeft toegang tot een  U-vormige keuken die voorzien is van een losse vaatwasser en een inbouwoven. Naast de keuken is een ruime eetkamer. De woonkamer is ruim van opzet en heeft een karakteristieke raampartij. In de woonkamer is een vide gecreëerd die voor diverse mogelijkheden gebruikt kan worden. 

De woning beschikt zowel aan de voor- als achterkant over een overdekte porch. 

De hoge legging brengt een frisse wind met zich mee. Tevens beschikt de woning over veel privacy.

De woning beschikt over 3 slaapkamers en een vide die de mogelijkheid biedt tot een 4e slaapkamer. De masterbedroom beschikt over een badkamer ensuite. Deze badkamer is ingericht met een toilet, bad en douche. Slaapkamer 2 en 3 hebben een gedeelde badkamer. Alle slaapkamers beschikken over airconditioning en een fan.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een carport waar ruimte is voor meerdere auto’s. 

Kavel

De kavel heeft een oppervlakte van ca. 386m² eigendomsgrond. Dit kavel is volledig omheind en te betreden van zowel de voor- als achterkant. De kavel beschikt over een ruime tuin die omgetoverd kan worden tot een tropische tuin met zwembad. Er is een deepwell aanwezig van 50 meter diep. Deze functioneert op dit moment niet. 

Huisdieren en vakantieverhuur zijn niet toegestaan op het resort.

Vraagprijs: ANG 475.000,- k.k.


Gratis service

Excellent in matchmaking

Breed aanbod

door een goede samenwerking met collega's

KAS-Curacao

Adres: Kaya Barbera 11
Curacao
+5999 5268960