Karin Spaltman Makelaar Curacao

15 jaar Makelaar op Curaçao

KAS Curaçao is een Nederlandse makelaar die al ruim 15 jaar actief is op Curaçao. Een vaak gestelde vraag aan ons is of er een soort Funda bestaat voor het kopen of verkopen van onroerend goed op Curaçao. Dit systeem kennen wij hier niet en dat heeft te maken met de voorkeur van onze collega's om individueel te werken.

KAS Curaçao is echter een groot voorstander van samenwerking met gelijkgestemde, positieve collega’s, zodat we jou als klant zo goed mogelijk kunnen helpen met het vinden van een droomhuis op Curaçao. Daarom bieden wij de kosteloze service aan om voor jou het huis te vinden dat je zoekt en helemaal bij je wensen, eisen en budget past.

Gratis zoekopdracht woning Curaçao

Het werkt heel simpel. Vul via onze contactpagina de criteria en je eigen gegevens in en wij gaan voor je opzoek in alle op Curaçao beschikbare objecten. Dus wij kijken niet alleen in ons eigen winkeltje, maar ook bij onze collega’s en we gaan de objecten in stille verkoop na, zodat wij jou een zo breed mogelijk aanbod kunnen toezenden. Wij proberen de beschikbare objecten binnen 24 uur terug te koppelen.

Indien er een koop tot stand komt, regelen wij alles van A tot Z voor je met de notaris. Makkelijker kunnen we het niet maken! Voor huizenzoekers is onze service geheel kosteloos. Bij verkoop betaalt de verkoper courtage en bij Verhuur betaalt de verhuurder commissie.

Dus waarom zou je geen gebruik maken van onze service? Lekker makkelijk!

Gratis service

Excellent in matchmaking

Breed aanbod

door een goede samenwerking met collega's

KAS-Curacao

Adres: Kaya Barbera 11
Curacao
+5999 5268960