Direct contact? Bel: +5999 5268960

Onroerend goed op Curaçao

Welkom op de website van Kas-Curaçao.

Als je op zoek bent naar onroerend goed op Curaçao, maar weet je door alle (niet up-to-date) aanbieders niet waar je moet beginnen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij helpen je graag verder!

Op zoek naar een woning op Curaçao

15 jaar Makelaar op Curaçao

KAS Curaçao is een Nederlandse makelaar die al ruim 15 jaar actief is op Curaçao. Een vaak gestelde vraag aan ons is of er een soort Funda bestaat voor het kopen/verkopen of huren/verhuren van onroerend goed op Curaçao. Dit systeem kennen wij hier niet en dat heeft te maken met de voorkeur van onze collega's om individueel te werken.

KAS Curaçao is echter een groot voorstander van samenwerking met gelijkgestemde, positieve collega’s, zodat we jou als klant zo goed mogelijk kunnen helpen met het vinden van een droomhuis op Curaçao. Daarom bieden wij de kosteloze service aan om voor jou het huis te vinden dat je zoekt en helemaal bij je wensen, eisen en budget past.

Gratis zoekopdracht woning Curaçao

Het werkt heel simpel. Vul via onze contactpagina de criteria en je eigen gegevens in en wij gaan voor je opzoek in alle op Curaçao beschikbare objecten. Wij proberen de beschikbare objecten binnen 24 uur terug te koppelen.

Indien er een koop tot stand komt, regelen wij alles van A tot Z voor je met de notaris. Makkelijker kunnen we het niet maken! Voor huizenzoekers is onze service geheel kosteloos. Bij verkoop betaalt de verkoper courtage en bij Verhuur betaalt de verhuurder commissie.

Dus waarom zou je geen gebruik maken van onze service? Lekker makkelijk!

Nieuw en verbouw

Wij hebben al jarenlang de ervaring met huizen bouwen en/of verbouwen op Curaçao en daardoor is er ruime expertise in huis om jullie hiermee te kunnen helpen en adviseren. Dat kan in allerlei vormen. Wij kunnen je de juiste vakmensen aanwijzen zodat je zelf je aannemer, loodgieter en elektricien kunt kiezen, maar wij kunnen dit ook gewoon van A tot Z voor je gaan organiseren en regelen.

Wij weten de weg op dit terrein. Ook wat betreft vergunningen en dergelijke: de papieren rompslomp van wat er zeker wel mag en wat zeker niet. Beter vooraf duidelijkheid dan achteraf een boel ellende. 

Vraag ons gewoon en wij helpen je graag met de bouw en/of verbouw van jouw eigen huis op Curaçao.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Gratis service

Excellent in matchmaking

Breed aanbod

door een goede samenwerking met collega's

KAS-Curacao

Adres: Kaya Barbera 11
Curacao
+5999 5268960